ZAMANA ANLAM KATAN ÖĞRETMENLERİMİZ EBEDİ YAŞAYACAKLAR

ZAMANA ANLAM KATAN ÖĞRETMENLERİMİZ EBEDİ YAŞAYACAKLAR

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun öğretmenler gününü tebrik ederek öğretmenlerin toplum için önemini anlattı.

Baki Coşkun, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi, günümüzde de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Milletimizin her kesiminde öğretmenlerimize apayrı bir saygı mevcuttur. İnancımız gereği bir harf öğretene, kırk yıl köle olmayı şeref saydığımız için öğretmenlerimiz toplumumuzda birer kanaat önderi niteliği kazanmıştır. Öğretmenlerimiz milletimizin milli, ahlaki ve kültürel yönden temellerinin güçlü ve medeniyet bakımından ilerlemiş olmasında üstün gayretleri takdire şayandır. Öğretmenler doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak, karanlıklara meydan okur. Birlik ve beraberliğimizin teminatı olan çocuklarımızı özüne bağlı bireyler yetiştirecek olan öğretmenlerimizdir. Hangi yaşta, hangi mevkide, hangi görevde olursak olalım, öğretmenlerimizin emeklerini hiçbir zaman unutamayız. Elinde tebeşirle yolları aşındıran öğretmen, kalabalığı da heyecanı ile eğiten öğretmen, işi kadar sabır üreten, zamana zaman katan öğretmen. Çok değerli öğretmenlerimize seslenmek istiyorum: Siz aziz yaşadınız, aziz kalacaksınız.” dedi.

SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Zamana anlam katan öğretmenlerimiz ebedi yaşayacaklardır. Bugüne kadar bizleri eğiten öğretmenlerim başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar