Vali Günaydın’a Polis Haftası Ziyareti

Vali Günaydın’a Polis Haftası Ziyareti

Vali Günaydın’a Polis Haftası Ziyareti

Valimiz Şehmus Günaydın, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile beraberindeki heyet Polis Haftası Kutlamaları kapsamında Vali Günaydın’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Vali Günaydın ziyarette yaptığı konuşmada “ Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ülkemiz, bayrağımız, milletimiz ve ezanımız için canlarını seve seve veren bütün şehitlerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum, bütün gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” dedi

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için jandarma teşkilatımızla birlikte polis teşkilatımızın yapmış oldukları çalışmaların önemli olduğunu ifade eden Vali Günaydın, hem polis teşkilatımızın hem de jandarma teşkilatımızın vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak adına başarılı ve verimli çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ise Polis Haftası münasebetiyle yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Yorumlar